Site pictogram Teckel Pups

Black&Tan en Brown&Tan Standaard korthaar Teckels in Snelrewaard

Locatie
Niet aangegeven

  • Leeftijd: 0-4 weken
  • Contact: gerda@hoevevlietenburgh.nl
  • Aantal teckel pup(s): onbekend
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja

Prijs: n.o.t.k.

Informatie over de teckel pup(s)

Wij hebben een prachtig nestje met standaard korthaar pups!

Onze lieve Saar is in Februari bevallen van 6 mooie pups. Onze Saar is een vrolijk fransje die gek is op de baas. Ze houdt van de nodige aandacht en is zoals het een teckel beaamt een tikkie eigengereid.

De combinatie is met zorg geselecteerd op uiterlijk, gezondheid, bloedlijnen en misschien wel het  aller belangrijkste; een lief karakter! Beide ouderdieren hebben een geldig oogonderzoek en beschikken net als de pups over een stamboom.

De pups groeien op binnen een liefdevolle omgeving en ontbreekt het aan niets. Tegen de tijd dat ze naar hun nieuwe huis mogen zijn ze gechipt, ontwormt en twee keer geënt.

Ben jij op zoek naar een nieuwe metgezel? Neem contact op voor meer informatie en een kennismaking. Met vriendelijke groet, Gerda Diederik

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

* indicates required

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Prachtige standaard ruwhaar pups

Bij ons zijn op 11 en 12 April teckel pups geboren. Het zijn standaard ruwhaar pups en allemaal reutjes. Er zijn 3 black and tan pups en 3 wildkleur pups. De vader vd pups is black and tan en heet Jouk en de moeder vd pups is onze Pien en is wildkleur. Pien is ECVO...

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Hoera!!!! Onze Sarah, rode standaard ruwharige teckeldame, zachtaardig, knuffelig, grappig en natuurlijk ook een tikje ondeugend en eigenwijs, is drachtig!

Mobiele versie afsluiten