Locatie
Niet aangegeven

  • Leeftijd: 0-4 weken
  • Contact: VERKOCHT
  • Aantal teckel pup(s): onbekend
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja

* Let op: dit is een particuliere aanbieder.

Teckel Pups

VERKOCHT

Informatie over de teckel pup(s)

Hoera!!!! Onze Sarah, rode standaard ruwharige teckeldame, zachtaardig, knuffelig, grappig en natuurlijk ook een tikje ondeugend en eigenwijs, is drachtig!! Over ruim 4 weken, medio januari, worden haar pups geboren en ik hoef vast niet uit te leggen dat we hier enorm naar uitkijken!!

Vader boston is een wildkleur ruwharige standaard en ook hij is een zeer lieve, rustige en evenwichtige knuffelkont.

Beide ouderdieren voldoen aan de gezondheidseisen van de teckelvereniging (ecvo- oogonderzoek) en de pups zullen een stamboom krijgen.

Ons nest zal in onze woonkamer geboren worden en de puppy’s groeien op in huiselijke kring. De eerste weken in de nestbak en gaandeweg de leeftijd van de pups, zal hun wereldje geleidelijk aan vergroot worden zodat ze meer gaan zien en ervaren. Zo zullen zij goed gewend raken aan dagelijkse leefgeluiden en onze andere huisdieren. Wanneer ze nog weer wat ouder zijn, zullen ze ook het buiten mogen ontdekken. Kortom, ze ervaren gedurende de nestperiode een gedegen socialisatie met heel veel knuffeltjes en liefde!

Ze zullen niet alleen goed gesocialiseerd maar ook regelmatig ontwormd, ontvlooid, gechipt, geënt, door onze dierenarts nagekeken en gezond verklaard uitvliegen naar hun gouden mandje. Natuurlijk betrekken we de aanstaande, nieuwe baasjes graag bij de gehele nestperiode. Er volgen regelmatige updates, aangevuld met lekker veel foto`s en er zullen knuffeldagen zijn om mams en haar pups in het echt te bewonderen.

Ik zou nog heel lang verder kunnen vertellen maar daarvoor is de ruimte hier helaas te beperkt. Mocht je na het lezen van het bovenstaande graag op onze puppylijst willen en/of meer willen weten over ons, ons a.s. nestje en ouderdieren en/of onze werkwijze, dan lees ik heel graag jouw bericht. Ik lees daarin ook heel graag wat over jou/jullie (thuissituatie). Zoals je vast alwel gemerkt en gevoeld hebt, zal ook dit prachtige nest is met veel zorg en toewijding bij ons geboren/ grootgebracht worden. En daarvoor zullen wij onze teckelbaby`s dan ook alleen laten uitvliegen naar platina- mandjes.

Tot slot nog wat info over mijzelf; 43 jaar, getrouwd en dierenmens in hart en nieren. We wonen samen met onze 2 teckels (moeder en dochter) en de poezen op een (zelfvoorzienende) hobbyboerderij. Sinds 2007 ben ik bevoorrecht dat ik af en toe mag zorgen voor een nest nieuwkomers op deze wereld. Ik ben (bewust) een zeer kleinschalige fokker.

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

* indicates required

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Prachtige standaard ruwhaar pups

Prachtige standaard ruwhaar pups

Bij ons zijn op 11 en 12 April teckel pups geboren. Het zijn standaard ruwhaar pups en allemaal reutjes. Er zijn 3 black and tan pups en 3 wildkleur pups. De vader vd pups is black and tan en heet Jouk en de moeder vd pups is onze Pien en is wildkleur. Pien is ECVO...

Nestje korthaar standaard teckelpups

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...