Locatie
Apeldoorn

  • Leeftijd: 0-4 weken
  • Contact: anitavanzeist@gmail.com 
  • Aantal teckel pup(s): 7
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja
Teckel Pups

Prijs: N.o.t.k.

Informatie over de teckel pup(s)

Op 27-09-2023 is onze Elena (stamboomnaam Aysa) bevallen van 7 Black & Tan puppy’s, 3 reuen en 4 teven. De pups komen uit zorgvuldig gekozen bloedlijnen waarbij wij de gezondheid en karakter zeer belangrijk vinden en daarnaast zijn ze ook nog eens prachtig.

De pups groeien op in huiselijke kring en wij besteden veel aandacht aan de socialisering.

De pups krijgen een FCI stamboom, zijn gechipt en DNA wordt afgenomen door Raad van Beheer. Daarnaast worden ze 4x ontwormd, krijgen ze hun 1e vaccinatie, een Europees Dierenpaspoort en een mooi puppypakket. Ook organiseren wij jaarlijks, met heel veel plezier, een terugkomdag bij ons thuis voor alle pups met hun baasjes uit al onze nestjes.

Er zijn nog enkele puppy’s beschikbaar voor een 5 sterren thuis en de pups mogen vanaf 24 november naar hun nieuwe baasjes. Ook na vertrek staan wij de baasjes graag 24/7 te woord voor vragen en advies.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, dat geven wij je graag!

Website : www.teckelsvanhetquackenbosch.nl

Facebook : Quackenbosch Teckels of Anita van Zeist-Damen

Je bent altijd welkom om vrijblijvend met ons kennis te komen maken, gewoon bellen.

Lieve groet Anita van Zeist-Damen

 

 

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

* indicates required

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Nestje korthaar standaard teckelpups

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Hoera!!!! Onze Sarah, rode standaard ruwharige teckeldame, zachtaardig, knuffelig, grappig en natuurlijk ook een tikje ondeugend en eigenwijs, is drachtig!