Locatie
Sleeuwijk

  • Leeftijd: 4-8 weken
  • Contact: NVT
  • Aantal teckel pup(s): 4
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja
teckel pups logo

Prijs: VERKOCHT

Informatie over de teckel pup(s)

Op 13 juni zijn er bij ons 4 prachtige Kaninchen ruwhaarpups geboren. Een teefje en drie reutjes. Beide ouders zijn in het bezit van een stamboom en ECVO oogonderzoek. Vader is Yellow Yellow vd Hoefstal Nederlands Jeugdkampioen 2021, Nederlands Kampioen 2022. Moeder is Olivia vd Hoefstal, ook zij heeft haar kwalificaties behaald op de show. Een pupje is al besproken en zijn de drie reutjes (Woody)vachtkleur rood ,(Cooper)wildkleur en ( Sjors)vachtkleur rood, nog beschikbaar voor een nieuw baasje.

Huiselijk opgegroeid

De pups groeien op bij ons in de huiskamer waar zij al wennen aan katten, honden en huiselijke activiteit. Ze mogen vanaf 18 augustus het nest verlaten.

Pups komen beschikbaar voor serieuze teckel liefhebbers, die zich verdiept hebben in dit prachtige ras en niet hele dagen werken. Een teckel kan immers niet heel de dag alleen thuis zijn. De kleine eigenzinnige boefjes met een GROOT karakter.

De pup worden verkocht met een “koopcontract waar”, voor zowel koper als verkoper verplichtingen en afspraken in worden vermeld.

Fokbeleid van NTC

De pups zijn gefokt volgens het fokbeleid van de NTC (rasvereniging teckels)  en Stamboom regelement van raad van Beheer. De pups worden voorzien van een FCI stamboom, het DNA wordt afgenomen en gechipt door de Raad van Beheer. De pups verlaten ons huis met stamboom,  Europees dierenpaspoort, zijn ontwormt, en hebben  hun 1e en 2e vaccinatie gehad.

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

* indicates required

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Nestje korthaar standaard teckelpups

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Hoera!!!! Onze Sarah, rode standaard ruwharige teckeldame, zachtaardig, knuffelig, grappig en natuurlijk ook een tikje ondeugend en eigenwijs, is drachtig!