Locatie
Stein

  • Leeftijd: Geboorte verwacht in augustus
  • Contact: info@teckelslimburg.nl
  • Aantal teckel pup(s): n.t.b.
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja
Teckel Pups

Prijs: Nader te bepalen

Informatie over de teckel pup(s)

Eind augustus verwachten wij een nestje dwerg korthaar Teckels. Wij zijn een kleinschalige kennel gelegen in Zuid – Limburg en we fokken van tijd tot tijd een nestje.

Alle ouderdieren waarmee wij fokken worden selectief gekozen en zijn volledig goedgekeurd voor de nodige & verplichte gezondheidsonderzoeken. Uiteraard hebben ze ook een stamboom en hebben ze op tentoonstellingen succesvolle resultaten behaald.

Alle pups die bij ons het nest verlaten zijn voorzien van een chip, DNA – profiel en stamboom uitgegeven door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Ook krijgen ze een Europees hondenpaspoort met hun eerste vaccinatie, een puppypakket en een koopovereenkomst mee. We zullen van dit nest uitsluitend rode en black and tan dwerg Teckels krijgen.
Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Teckel Club & de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland.

Interesse in ons nestje?

Heeft u interesse of wil u meer te weten komen over ons?
Neem dan eens een kijkje op onze website: www.teckelslimburg.nl of stuur een mailtje naar info@teckelslimburg.nl

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Dwerg teckel pups verschillende kleuren in Gilze

Dwerg teckel pups verschillende kleuren in Gilze

Prachtige teckel pups mogen meteen mee! De pups zijn bij ons geboren, de mama is aanwezig. Wij zijn een rijks erkende en gediplomeerde fokker. Onze pups zijn als ze opgehaald worden: - Ingeënt. - Ontwormt volgens schema. -Meerdere keren nagekeken door onze dierenarts....

Kortharige Dwergteckel Pups in Mariahout

Kortharige Dwergteckel Pups in Mariahout

Ze worden ontwormd en met de 6 weken gechipt, geënt en krijgen een gezondheidsverklaring en Europees dierenpaspoort. Ze mogen 14 november het nestje verlaten.