Locatie
IJmuiden

  • Leeftijd: 0-6 weken
  • Contact: info@teckelslimburg.nl
  • Aantal teckel pup(s): Nog niet bekend
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja
teckelpups chocoo

Prijs: N.o.t.k.

Informatie over de teckel pup(s)

Wij zijn een kleinschalige kennel gelegen in Zuid – Limburg en we fokken van tijd tot tijd een nestje.

Alle ouderdieren waarmee wij fokken worden selectief gekozen en zijn volledig goedgekeurd voor de nodige & verplichte gezondheidsonderzoeken. Uiteraard hebben ze ook een stamboom en hebben ze op tentoonstellingen succesvolle resultaten behaald.

Alle pups die bij ons het nest verlaten zijn voorzien van een chip, DNA – profiel en stamboom uitgegeven door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Ook krijgen ze een Europees hondenpaspoort met hun eerste vaccinatie, een puppypakket en een koopovereenkomst mee. We zullen van dit nest uitsluitend rode en black and tan dwerg Teckels krijgen.
Wij fokken volgens de regels van de Nederlandse Teckel Club & de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. Onze Lena is later loops geworden dan gepland. Waardoor haar nestje half oktober geboren zal worden.

Heeft u interesse of wil u meer weten over ons? Dan kunt een mailtje sturen naar info@teckelslimburg.nl

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Nestje korthaar standaard teckelpups

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Hoera!!!! Onze Sarah, rode standaard ruwharige teckeldame, zachtaardig, knuffelig, grappig en natuurlijk ook een tikje ondeugend en eigenwijs, is drachtig!