Locatie
Soest

  • Leeftijd: 8-12 weken
  • Contact: 0619960343
  • Aantal teckel pup(s): 9
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja
teckel pups logo

Prijs: n.o.t.k.

Informatie over de teckel pup(s)

Op 19 maart 2023 zijn maar liefst 9 prachtige langharige teckels geboren in Soest. De moeder, Ziggy Zazar of Mika’s Place, is nu 2,5 jaar oud. De vader, Altadach Audi Sport SL, is eigendom van Mika’s Place. We zijn gezegend met 5 teefjes en 4 reutjes. Momenteel hebben we nog 2 teefjes en 3 reutjes beschikbaar. Eén teefje is black & tan en één reutje ook.

De dekreu heeft een zwart gen, vandaar de black/tan. De pups groeien op in een liefdevol, warm huis met kinderen en een kat. De hondjes mogen regelmatig de tuin in om te spelen en lopen ook vrij door de woonkamer.

Ze wennen aan leefgeluiden, andere dieren, maar ook aan muziekinstrumenten met dank aan de kinderen die beiden spelen. Wij zoeken lieve baasjes voor onze hondjes die de tijd voor ze hebben en ze een prachtig leven kunnen bieden. Het is ons eerste nestje, we houden zelf ook één pupje alhoewel we ze het liefst allemaal zouden houden. Voor meer informatie kunt u mij bellen: 0619960343.

Bezoek is uiteraard mogelijk.

 

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Prachtige standaard ruwhaar pups

Prachtige standaard ruwhaar pups

Bij ons zijn op 11 en 12 April teckel pups geboren. Het zijn standaard ruwhaar pups en allemaal reutjes. Er zijn 3 black and tan pups en 3 wildkleur pups. De vader vd pups is black and tan en heet Jouk en de moeder vd pups is onze Pien en is wildkleur. Pien is ECVO...

Nestje korthaar standaard teckelpups

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...