Locatie
Veghel

  • Leeftijd: 4-8 weken
  • Contact: 0651822822
  • Aantal teckel pup(s): 1
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja
teckel pups logo

Prijs: n.o.t.k.

Informatie over de teckel pup(s)

Op 25-02 zijn er bij ons Ruwhaar Dwergteckels geboren. Er is nog 1 reutje beschikbaar in de kleur Dunkelsaufarben (wildzwijnkleur)

Wij fokken af en toe een nestje Ruwhaar Dwergteckels uit 100% jachtlijnen. Dit doen wij volgens de richtlijnen van de NTC en de Raad van Beheer.

Beide ouders komen uit geweldige werklijnen en worden ook actief ingezet als jachthond (zweet/vos/drukjacht). Tevens hebben zij op werkproeven en shows hun geweldige kwaliteiten laten zien.

Het zijn ontzettend lieve en sociale honden en vooral ook gezinshonden!

De pups groeien bij ons op in de woonkamer. Zij mogen het nest verlaten op een leeftijd van 8 weken en krijgen een stamboom, de eerste vaccinatie, een EU paspoort, worden gechipt en er wordt DNA afgenomen.

Mocht u geïnteresserd zijn en de pup een gouden mand en een actief leven kunnen bieden, dan kunt u contact met ons opnemen op 0651822822 of neem een kijkje op onze facebookpagina of instagrampagina.

 

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Nestje korthaar standaard teckelpups

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Black & Tan Teckel Pups in Limburg

Hoera!!!! Onze Sarah, rode standaard ruwharige teckeldame, zachtaardig, knuffelig, grappig en natuurlijk ook een tikje ondeugend en eigenwijs, is drachtig!