Locatie
Son

  • Leeftijd: 8-14 weken
  • Contact: 06-30478967
  • Aantal teckel pup(s): 4
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja
teckelpups chocoo

Prijs: V.a. €1.100,-

Informatie over de teckel pup(s)

Wij hebben een geweldig mooi nestje dwerg teckel pups Ruwhaar.

Vader & Moeder: karakter en soort

Moeder is Black And Tan Ruwhaar ze is uiteraard hier aanwezig en te bewonderen. Papa is een dwergteckel Ruwhaar wildkleur met stamboom. (Hebben wij niet zelf)

De teckel is een vriendelijk hondje wat over het algemeen een allemansvriend is en gaat graag mee wandelen en eropuit. Doordat het ruwharige teckelpups zijn verharen ze heel weinig ze moeten wel 2x per jaar geplukt worden in een trimsalon.

De pups zijn goed gesocialiseerd en zijn nergens bang van ze zijn gewend aan kinderen en katten.

Inentingen, ontworming en gezondheidsverklaring

De pups zijn voorzien van een geregistreerde chip (Nederlands) Europees paspoort. Geënt en geheel nagekeken door de dierenarts en dus voorzien van een gezondheidsverklaring ook zijn ze elke al 3 x ontwormd.

De pups krijgen hier 2 kg Eukanuba puppy brokjes mee met maatbekertje en een stuk stof voor de nestgeur.

We hebben zowel teefjes als reutjes beschikbaar.

Als u serieus interesse heeft en meer informatie wilt kun je ons gerust bellen ook als u langs wilt geven bel dan even of stuur een whatsapp.

‪06-30478967
Met vriendelijke groet 🐾 🐾 ‬

ruwharige dwergteckel pups in son

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Prachtige standaard ruwhaar pups

Prachtige standaard ruwhaar pups

Bij ons zijn op 11 en 12 April teckel pups geboren. Het zijn standaard ruwhaar pups en allemaal reutjes. Er zijn 3 black and tan pups en 3 wildkleur pups. De vader vd pups is black and tan en heet Jouk en de moeder vd pups is onze Pien en is wildkleur. Pien is ECVO...

Nestje korthaar standaard teckelpups

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...