Locatie
Zeeland

  • Leeftijd: 8-14 weken
  • Contact: 06 51 79 74 66
  • Aantal teckel pup(s): 2
  • Ingeënt: Ja
  • Moeder aanwezig: Ja
  • EU Paspoort: Ja
dwergteckel pups sint oedenrode

Prijs: €950,-

Informatie over de teckel pup(s)

Kom jij graag eens kennis maken met deze leuke speelse pups en hun mama? Dat kan!

De pups zijn op onze boerderij geboren en zijn bij ons opgegroeid met andere honden, kat en dieren. Wil je de moeder van de pups zien, dan kunnen we haar uiteraard ook aan jullie laten zien! Moederhond is van ons zelf. 🐶

Gesocialiseerde teckel pups

De pups zijn goed gesocialiseerd, bekend met andere dieren en behalve nieuwsgierig, ondeugend en speels, ook makkelijk in omgang met kinderen en vooral gezond. Kortom: een gezellig gezinslid!

De pups hebben vaccinaties gehad die horen bij hun leeftijd en zijn volgens schema ontwormd. Ze zijn gechipt, geregistreerd en ze bezitten over een Europees (Nederlands) paspoort met hierin de gezondheidsverklaring van de dierenarts. En wij werken met een koopovereenkomst, algemene voorwaarden en met garantie. De algemene voorwaarden en privacybeleid kun je vooraf inlezen op onze website of deze kun je bij ons opvragen.

🐶 Ras moeder: Standaard Teckel Ruwhaar
🐶 Ras vader: Standaard Teckel Ruwhaar

🏡 Pups mogen onze kennel nu verlaten en mee naar een nieuw (t)huis te gaan. Of liever een andere dag meenemen, is geen probleem. Dit kunnen we met elkaar afstemmen.

Voor de goede nazorg krijg jij bij het ophalen van jouw pup een bomvol puppypakket van ons mee naar huis met daarin:
➡️ alle benodigde info; door ons samengestelde brochure met praktische tips en informatie over de zorg/opvoeding van de eerste weken + flyer met o.a. belangrijke punten die je bij thuiskomst zelf nog moet regelen.
➡️ Brokjes voor de eerste periode.
➡️ leuke kleinigheidjes voor de pup.

Wij verwelkomen je graag in onze tuin. Hier kun je onze puppy’s knuffelen. En dat biedt ook de mogelijkheid om op spelende wijs met de puppy’s kennis te maken en de ruimte om je door ons te laten informeren. Beide partijen moeten tevreden zijn. Wij geven jou alle tijd en ruimte om de juiste beslissing te kunnen nemen. Ons doel is het vinden van een geschikt (t)huis voor deze pups.

‼️ Het is moeilijk om een pup te weerstaan. Een puppy is voor even, een hond voor het leven. Daarom, als je niet zeker bent of je aan een hond wilt/kunt beginnen kom dan ook niet kijken. Hiermee voorkom je dat je een impulsief aankoop doet. Uiteraard ben je welkom om te komen oriënteren, wij willen jou attenteren op de schattigheids niveau en het risico‼️ Maak een weloverwogen keuze als het gaat met het aankopen van een dier..

Ben jij een baasje dat gedacht heeft aan:
🔎 • de kosten, tijd en geduld van het opvoeden, onderhouden en de zorg van een hond.
🔎 • eventuele allergieën binnen jouw huishouden
🔎 • Ingelezen of kennis heeft over het karakter/eigenschappen van het ras, en (onder)houden van een hond. Veelvoorkomende gezondheidsproblemen per ras kun je inlezen op de Nederlandse website van rashondenwijzer
🔎 • jouw huis en gezin geschikt zijn voor een hond
Neem dan voor meer informatie of om een 📆 afspraak te maken met ons contact op, via 06 51 79 74 66 ☎️.

🔙Als je een hond aankoopt gaan wij ervan uit dat dit een weloverwogen keuze is. Een dier is immers géén speelgoed! Een pup ruilen of terugnemen kan alleen in overleg en wij zullen nooit het gehele bedrag terugbetalen. Wij zullen altijd meedenken in oplossingen, met de belangen voor de pup voorop.

🤷🏼‍♀️ Ook na aanschaf van een pup zijn we bereikbaar voor vragen. We zullen je altijd voorzien van een objectief advies en doen ons uiterste best om je verder op weg te helpen.

🎥 Video’s: kunnen we per What’s app bericht verstrekken.

Woonplaats

📍 Zeeland, dorpje in Noord-Brabant

🖥 Een goede ‘klik’ met de pup moet er altijd zijn. Maar ook ‘een goed gevoel’ bij de fokker is minstens zo belangrijk! Meer over ons kun je terug vinden op onze website.

Mvg, Sil
De Witterskuil gezelschapshonden

Inschrijven voor toekomstige nestjes?

Beste toekomstige eigenaar

Wat een spannende tijd! Je bent aan het kijken voor een teckel pup. We zijn ernorm blij voor je en hopen dan ook dat je een teckel kan vinden die voldoet aan jouw wensen. Hoe leuk deze zoektocht kan zijn, willen wij van Teckel Pups je toch even wijzen op de onderstaande punten om ongepastheden te voorkomen.

  • Betaal nooit zonder langs geweest te zijn.
  • Controleer de checklist voor teckel fokkers.
  • Vraag naar referenties, indien deze beschikbaar is.
  • Zorg er voor dat je een goed gevoel hebt bij de hond die je uitkiest. Deze mag je namelijk (hopen wij) bijna 15 (!) jaar verzorgen en vertroetelen.

 

Liefs, Teckel Pups

Bekijk de meest recent geplaatste teckel puppies

Prachtige standaard ruwhaar pups

Prachtige standaard ruwhaar pups

Bij ons zijn op 11 en 12 April teckel pups geboren. Het zijn standaard ruwhaar pups en allemaal reutjes. Er zijn 3 black and tan pups en 3 wildkleur pups. De vader vd pups is black and tan en heet Jouk en de moeder vd pups is onze Pien en is wildkleur. Pien is ECVO...

Nestje korthaar standaard teckelpups

Nestje korthaar standaard teckelpups

Geboren op 13 maart 2024: een nestje standaard korthaar teckelpups. Nog 1 black-and-tan teefje beschikbaar. Voor meer info; bel 06-30088746 Moeder; Millie (Lovely Lowland Lucky Ticket) (Black-and-tan) Vader; Goudnoot v.d.Mibaf'sHoeve-Maddoc (rood - chocoladebruin/tan...